06 02 2023
Spravia wśród liderów branży

W IV rankingu Buildera Spravia znalazła się na 7 miejscu spośród 100 największych firm z branży budowlanej w Polsce. Kolejny rok z rzędu potwierdzamy swoją mocną pozycję na rynku. Ranking PwC, miesięcznika „Builder” i Dun & Bradstreet to wiarygodne i rzetelne zestawienie dotyczące pozycji finansowej firm deweloperskich i budowlanych.

Celem projektu jest zwiększenie transparentności i wzmocnienie zaufania do firm poprzez publikację pełnego, wiarygodnego i rzetelnego zestawienia dotyczącego pozycji finansowej liderów branży. Ranking obejmuje 100 i wyłania liderów w zakresie rentowności, wielkości aktywów i przychodów. W czwartej edycji raportu uplasowaliśmy się – drugi rok z rzędu – na wysokiej 7. pozycji.

– Tak wysoki wynik to zasługa naszych pracowników, którym dziękuję za zaangażowanie i wkład w budowanie naszej pozycji na rynku. Jestem niezmiernie dumny z naszego osiągnięcia – mówi Damian Kapitan, prezes zarządu.

21 04 2024
Dobre sąsiedztwo znów na Łazarzu!
Na Łazarzu startuje po raz kolejny program minigrantów #DobreSąsiedztwo. W poprzedniej edycji wiele lokalnych organizacji zgłosiło swoje [...]
22 12 2023
Życzenia
Wszystkim naszym KLIENTOM i PRZYJACIOŁOM składamy najserdeczniejsze życzenia bożonarodzeniowe i noworoczne!
02 10 2023
Spravia z tytułem Przyjazny Deweloper 2023
Zdobywamy kolejne wyróżnienie! Tym razem Spravia znalazła się w prestiżowym raporcie przygotowanym przez redakcje Gazety Fin