02 03 2021
Budimex Nieruchomości „Deweloperem Roku 2020”

Budimex Nieruchomości znalazł się w prestiżowym raporcie przygotowanym przez redakcje aż trzech magazynów – Gazety Finansowej, Home&Market oraz Gentleman. W raporcie znalazło się tylko 15 najlepszych deweloperów z całej Polski.

Deweloper Roku to raport, który jest organizowany od wielu lat. Wyróżnienie zdobywają tylko ci deweloperzy, którzy na rynku nieruchomości odznaczają się ponadprzeciętną aktywnością, innowacyjnymi rozwiązaniami i umiejętnością patrzenia w przyszłość.

Jury redakcyjne podkreśliło, że Budimex Nieruchomości, tworząc osiedla mieszkaniowe, dba o to, aby swoją funkcjonalnością służyły nie tylko mieszkańcom, ale także społecznościom lokalnym, szczególną wagę przykładając do klasy projektów architektonicznych i planów mieszkań, jak również do jakości wykonania.

Jako przykład ciekawego projektu osiedla, realizowanego przez BXN, jury raportu wymieniło Mińską 69! Osiedle, które zostało zaprojektowane jako całość, tworzy spójną i przyjazną przestrzeń. Między budynkami nie brakuje elementów małej architektury, placów zabaw oraz zieleni. Na osiedlu zaprojektowano mieszkania od 1- do 4-pokojowych. Wszystkie mają balkon, taras, loggię bądź ogródek. Łatwo tu wybrać metraż i rozkład spełniający oczekiwania najbardziej wymagających klientów.

Więcej o rankingu: http://bityl.pl/aH4Lp.