11 10 2021
Dni otwarte osiedla „Przy Unii” w Poznaniu: ceny mieszkań od 6.600 zł / m kw.

15 i 16 października (piątek i sobota) warto odwiedzić nasze biuro sprzedaży przy ul. Unii Lubelskiej. Tylko w te dni będzie można kupić mieszkania w rewelacyjnych cenach – już od 6.600 zł za metr kwadratowy!

Osiedle „Przy Unii” położone jest w spokojnej, ale intensywnie rozwijającej się części Poznania. Jego największą zaletą jest połączenie świetnej komunikacji z brakiem śródmiejskiego zgiełku. Odległość do przystanku tramwajowego można pokonać w minutę!

Okolica jest dynamicznie rewitalizowana. Powstają nowe chodniki i drogi rowerowe. Na osiedlu planujemy sporo zieleni: szpalery drzew posadzonych w gruncie, krzewy, byliny, żywopłoty. Zamknięty dziedziniec tylko dla mieszkańców pozwoli najmłodszym na bezpieczną zabawę, a rodzicom i seniorom – na odpoczynek. W budynku nie zabraknie także wózkowni i rowerowni.

W I etapie osiedla  powstaną 223 mieszkania o metrażach od 34 do 73 m kw. Każde będzie miało dostęp do balkonu, loggi, a na parterach –  do ogródka.

Dwa dni świetnych promocji

15 i 16 października w naszym biurze przy ul. Unii Lubelskiej 6 będzie można zobaczyć makiety, rzuty poszczególnych mieszkań i porozmawiać z doradcą, który zaproponuje dopasowane do potrzeb rozwiązania.

To nie koniec dobrych wiadomości. Tylko w te dwa dni mieszkania będą dostępne w promocyjnych cenach, które rozpoczynają się już do 6.600 zł za m kw. Będzie także możliwość skorzystania z konsultacji z doradcą kredytowym. Wszystko w miłej atmosferze, przy kawie, herbacie i poczęstunku.

Zapraszamy!

Dni otwarte osiedla „Przy Unii”
15-16 października 2021
piątek: 10:00 – 18:00
sobota: 9:00 – 16:00

Biuro sprzedaży, ul. Unii Lubelskiej 6
61-249 Poznań
tel. 61 679 11 48

Inne aktualności dla Poznań

02 11 2022
Stylowa Kamienica Przy Kinie uzupełni pierzeję ul. Dąbrowskiego
Poznańskie Jeżyce doczekają się uzupełnienia zabudowy przy ul. Dąbrowskiego 31. To miejsce z historią, które wymagało projektu wyjątkowego i [...]
25 11 2020
Nowe osiedle na Nowym Mieście w Poznaniu
„Przy Unii” to nazwa osiedla, które powstanie przy ul. Unii Lubelskiej właśnie. Budimex Nieruchomości wybuduje 223 mieszkania.
06 10 2020
Polanka Niemena – dni otwarte z rabatami
Już w najbliższy piątek i sobotę – 9 i 10 października – w biurze przy ul. Milczańskiej 1 w Poznaniu odbędą się dni otwarte osiedla Polanka [...]